Griekse buskaper pleegt zelfmoord

lzandman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Griekse kaper van de bus met Japanse touristen heeft vandaag zelfmoord gepleegd. Christos Kendiras vermoorde eerst zijn schoonmoeder en een vriend, die hij verdacht een relatie met zijn vrouw te hebben. Daarna kaapte hij de bus met touristen en dreigde alle touristen een voor een dood te schieten als de politie zich ermee zou bemoeien.

Negen uur lang liet de kaper de bus rondrijden, achtervolgd door politie, de anti-terreurbrigade, twee helikopters, brandweer en ambulances. Nadat hem toegezegd was dat hij live op televisie de situatie mocht uitleggen beeindigde de kaper zijn missie.

Iedereen was opgelucht dat de kaping vreedzaam was opgelost. Er was een politieagent licht gewond geraakt, maar alle 33 touristen, de hostess en de chauffeur waren veilig.

Het verhaal kreeg een staartje toen Christos vandaag net na het afnemen van zijn vingerafdrukken door het raam op de zevende etage van het politiebureau sprong. Hij landde op een balkon op de tweede etage en was op slag dood. Tragisch allemaal...