Aanvoerder Aston Villa: "We hebben Newcastle onderschat"

Olga Kroeders

Aston Villa verloor afgelopen weekend met ruime cijfers van Newcastle United. De promovendus versloeg Villa met maar liefst 6-0. Middenvelder Stiliyan Petrov geeft tegenover The Mirror toe dat ze Newcastle hebben onderschat.

Bij een brilstand verzuimde John Carew na een half uur een strafschop te benutten. Dit gaf Newcastle een enorme boost om te werken naar een geweldige uitslag. Aanvoerder Petrov zegt na een simpele zege op West Ham United de volgende tegenstander te hebben onderschat.

"De volgende wedstrijd zal het anders zijn. We hebben genoeg kwaliteit, maar we waren te naïef", zegt Petrov in The Mirror. "We dachten hier wel even te komen winnen na onze wedstrijd tegen West Ham. Maar die wedstrijd moeten we achter ons laten en ons volledig richten op de volgende wedstrijd."

Petrov is boos om de grote nederlaag. Hij weet dat zijn ploeg zal moeten verbeteren om niet weer af te gaan in de volgende wedstrijd. "Dit voelt zeker niet goed. Het liefst spelen we morgen alweer om iedereen te laten zien dat het maar eenmalig was. Niemand wil verliezen. Zeker niet met zulke ruime cijfers."