Moordenaar shockeert met 'eerbetoon' aan slachtoffer

Djeez

Een moordenaar uit de New Yorkse deelgemeente Brooklyn wist afgelopen vrijdag de volledige rechtbank te shockeren tijdens de zitting. De dader kwam namelijk doodleuk binnen gewandeld met een T-shirt waarop een foto van het slachtoffer stond afgedrukt. Daarnaast stond de tekst 'RIP Love You Forever' op het shirt gedrukt.

De aanklagers, nabestaanden en zelfs zijn advocaat zijn geschokt door Gregory Morency's kledingkeuze. De rechter was echter niet onder de indruk. De magistraat veroordeelde hem tot een gevangenisstraf van achttien jaar.

Naast zijn T-shirt heeft ook zijn verklaring kwaad bloed gezet bij de nabestaanden van zijn vriendin Claribel Hernandez die hij met drie kogels om het leven bracht. Hij bedankte namelijk de familie omdat ze hem naar eigen zeggen altijd hebben gesteund, tot woede van de familie.

"Hoe durf je hier te komen met een foto van mijn zus op je borst", schreeuwde haar broer naar hem. "Je bent uitschot, je nam mijn zus .... De hel is niet eens goed genoeg voor je!"

"Nou, wat kan ik zeggen, hij houdt nog steeds van haar", verdedigde zijn advocaat hem. Morency weigerde zijn excuses aan te bieden voor zijn eerbetoon. "Ik zal altijd van Claribel blijven houden", zei hij. "Ze is elke dag bij mij."