Rutten tevreden over Vukovic

Ermin (TheClown1)
Fred Rutten heeft met de komst van Jagos Vukovic, die afgelopen donderdag aansloot bij PSV, een extra mogelijkheid voor zijn achterhoede.

"Dit is een constructie die mij uitstekend bevalt. Hij kan zowel in het centrum als op links uit de voeten", meldt Rutten op clubsite van PSV.

"Dit is een goed moment om kennis te maken met een jonge speler. Hij komt uit een andere liga, van een ander niveau. Dat vraagt een aanpassing van zijn trainingsarbeid en van zijn voetballen. Een ideale constructie voor ons", vervolgde de hoofdtrainer.

"Wij gaan kijken hoe hij zich gaat ontwikkelen bij PSV". Rutten kan na dit jaar beslissen of hij hem definitief in dienst van de Eindhovenaren neemt of niet. PSV huurt de verdediger voor één jaar van FK Rad, en heeft een optie tot koop.

Vukovic was zelf ook zeer blij om bij PSV aan de slag te gaan. "Ik ben goed ontvangen door mijn medespelers en verwacht dat het snel zal klikken met hen. Ik zie veel mogelijkheden om te groeien", zei de Serviër. Jagos Vukovic zit nog niet bij de selectie voor de wedstrijd met Roda JC van aanstaande zaterdag.