[NHL] Uitslag Ducks - Sharks

Denny (nyny83)
De Anaheim Ducks hebben een verrassende 3-1 voorsprong genomen tegen de San Jose sharks. Goalie Jonas Hiller was weer in vorm en stopte alle schoten van de Sharks in een 4-0 overwinning. De wedstrijd werd nog even onderbroken door een lichte aardbeving.

Man van de wedstrijd was echter niet Hiller, maar Bobby Ryan. De rookie scoorde tweemaal en staat nu op vier goals in de serie. De hele line van Ryan, die wordt bijgestaan door Ryan Getzlaf en Corey Perry, verpulvert deze serie de top line van de Sharks met toch geen kleine jongens als Joe Thornton en Patrick Marleau. Sharks-coach Todd McLellan: "Het is een goede line die nu duidelijk de serie voor ze aan het winnen is. Ze spelen beter dan Thornton met zijn line, en dat blijkt wel weer uit de scores."

Anaheim-verdediger Ryan Whitney was vol bewondering over zijn jonge teamgenoot Ryan. "Zijn felheid en techniek zijn ongelofelijk. Ik heb met Malkin en Crosby gespeeld in Pittsburgh, en dat zijn de beste spelers in de NHL, maar Ryan komt al goed in de buurt. Het lijkt er dus op dat we een superster in de dop in huis hebben."