Sluiter tevreden over rentree

Olga (Nuongirl)
Raemon Sluiter maakte afgelopen week zijn rentree in het tenniscircuit bij het futuretoernooi in Albufeira. De Rotterdammer haalde daar de finale, waar hij gisteren zijn meerdere moest erkennen in de Portugees Leonardo Tavares.

Na afloop was Sluiter tevreden. "Het was spannend en enerverend, maar ik ben erg happy. Het is jammer van die finale, maar ik was net niet scherp genoeg meer. Het was wel even wennen om terug te zijn". Hiermee doelde de Rotterdammer op dat er bij de kwalificatiewedstrijden geen scheidsrechters waren en hij zelf de ballen moest halen. "Dat had ik elf, twaalf jaar niet meer gedaan. Maar het was wel heel prettig dat het meteen lekker ging. Het voelt toch anders als je in de tweede ronde verliest."

Sluiter durfde nog geen uitspraken te doen over het niveau dat hij nog wil en kan halen. Volgens hem was daarvoor het niveau van het toernooi te laag. "Ik denk dat ik daar pas over een half jaar echt iets over kan zeggen. Ik zal die tijd als een prof moeten leven en dan heb ik wel zicht op waar ik sta."