Huntelaar blijft bescheiden speler

Sjors (Sj0rSz)
Klaas-Jan Huntelaar kende een stroeve start bij Real Madrid, maar inmiddels heeft de voormalig Ajacied zijn oude niveau weer gevonden. Dit weekend was de aanvaller goed voor twee doelpunten, waardoor hij in zes duels inmiddels acht keer heeft gescoord.

Toch blijft Huntelaar, ondanks zijn sterke reeks bij De Koninklijke, bescheiden. "Ik ben natuurlijk blij dat ik blijf scoren, maar het is belangrijker voor het team dat we blijven winnen," liet hij in een reactie weten. "We hebben zo veel kwaliteit in de ploeg, iedereen kan een doelpunt maken. Nu scoorden Marcelo en ik, maar de volgende keer kan het iemand anders zijn."

Huntelaar kwam na zijn komst bij Real Madrid nauwelijks aan spelen toe. Daarnaast werd hij door de club ook niet voor de Champions League ingeschreven. De Spaanse media suggereerde niet veel later dat de aanvaller weg zou willen. Half februari vond de international van het Nederlands elftal voor de eerste keer het doel, waarna het steeds beter ging.

"Ik voel me fantastisch nu bij Real Madrid. Elke dag voel ik me weer een beetje blijer dat ik hier mag leven en spelen bij de beste club van de wereld", besloot Huntelaar.