Van Dijk 'klaar' met enkele teamgenoten Utrecht

Olga (Nuongirl)
FC Utrecht-aanvoerder Gregoor van Dijk heeft openlijk verklaard dat hij grote moeite heeft met het gebrek aan passie bij enkele ploeggenoten. Van Dijk deed zijn verhaal tegenover het Algemeen Dagblad na de wedstrijd tegen FC Volendam.

"Het zit me al langer dwars. Ik heb de indruk dat enkele jongens het kennelijk niet zo geweldig vinden om voor FC Utrecht te spelen", aldus het boze commentaar van Van Dijk, die overigens geen namen noemde. "Ik ben er nu klaar mee. We hebben al gepraat, maar dat helpt niet. Wat mij betreft is het wegwezen als je niet graag voor FC Utrecht speelt."

Duidelijke woorden van de captain van de Domstedelingen, die tegen Volendam bleekjes voor de dag kwamen. "De omstandigheden waren moeilijk. Dit kunstgras is beroerd. In het begin ging het nog, omdat er volop was gesproeid. Maar dat water was snel weg. En dan zit je na afloop onder de schroeiplekken", zei de middenvelder over de wedstrijd aan De Dijk.

Van Dijk vindt dat het probleem van gebrek aan inzet heel snel weer moet worden aangekaart. "Anders wordt het een heel zuur seizoen op deze manier. Sorry, meer kan ik er niet van maken."