Veel interesse in Spyker

Michel (Fir3fly)
Sinds het automerk Spyker het team van MF1 Racing heeft overgenomen is er veel belangstelling gekomen van sponsors. Dit meldt Lodewijk Varossieau in het AD. Zijn bedrijf GR8 Industries is de exclusieve agent is van het team in de Benelux.

Er hebben zich inmiddels tien potentiële sponsoren gemeld. Twee bedrijven hebben al een contract afgesloten. Stickers van Zecco.com en Eccky.com zullen vanaf de Grand Prix van China op de auto te zien zijn.

Teambaas Colin Kolles liet weten verheugd te zijn over de vernieuwde belangstelling. "Nadat vorige week bekend werd dat het team was verkocht, zijn we door meerdere bedrijven benaderd die het team willen sponsoren. Dit bewijst dat we de goede weg zijn ingeslagen. We zijn in de wolken om de hippe en revolutionaire partners Zecco.com en Eccky.com te kunnen bevestigen. Het is de volgende stap in onze nieuwe start en we hopen meer goed nieuws te kunnen brengen in China."

Varossieau kan niet zeggen welke bedrijven er nog meer interesse hebben. Volgens het AD zou het in ieder geval gaan om een multinationaal biermerk en een Nederlands sportmerk. Die laatste zou volgens geruchten wel eens Brunotti kunnen zijn, dat merk sponsorde enkele jaren geleden het team van BAR.