Beckham snapt McClaren nog steeds niet

Olga (Nuongirl)
In een interview met de Britse krant Daily Mirror heeft David Beckham gezegd dat het feit dat hij niet meer wordt opgroepen voor het Engelse nationale elftal, bij hem aankwam als een "grote schok" die hij totaal niet had zien aankomen.


Nadat Steve McClaren na het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland Sven-Goran Eriksson als bondscoach opvolgde, besloot McClaren dat er voor Beckham geen plaats meer in de selectie was. De 31-jarige middenvelder van Real Madrid had dat niet zien aankomen. "Sommige mensen zeggen dat ik dit had moeten zien aankomen. Maar dit was een grote schok voor me. Ik lieg wanneer ik nu zou vertellen dat ik niet teleurgesteld ben. Het geeft een vreselijk gevoel om na tien jaar niet voor Engeland te mogen voetballen," aldus Beckham.

Als reden voor het niet meer oproepen van Beckham, gaf McClaren aan dat hij wil bouwen op jongere voetballers. Beckham snapt dat echter niet. "Ik heb nog twee, drie goede jaren voor me. Ik ben zeer gemotiveerd om McClaren te bewijzen dat hij ongelijk heeft."