Prince of Persia: Warrior Within Live functies

Roy
Het eerste Prince of Persia avontuur op de Xbox was alleen Live-Aware. Warrior Within zal meer Xbox Live functies ondersteunen. Het spel kent geen multiplayer, maar zal wel twee exclusieve modi hebben waarin je via leaderboards kan kijken hoe goed je bent in vergelijking met de rest van de wereld. Bovendien zal er downloadable content zijn.

De eerste Xbox-Live modus is Time Attack:

In de Time-Attack is het de bedoeling dat je een level zo snel mogelijk afrond (goh...) en probeert steeds sneller te worden. Het eerste Time-Attack level (Boat Cemetery) is een ietwat gewijzigde versie van het normale level, het zal een stuk moeilijker gemaakt zijn. De Time-Attack zal niet voor beginners zijn, er zitten een hoop moeilijke stukken in die wel wat oefening vragen.

De tweede modus is Arena Combat:

Als platform actie niet helemaal je ding is kan je in Arena Combat helemaal los met je zwaarden en moet je proberen om drie golven vijanden zo snel mogelijk naar het hiernamaals te helpen. Arena Combat vindt plaats in het Prison Complex. De score wordt na iedere ronde bijgewerkt en neemt dingen als tijd, health en gebruikt zand mee.