Opbrengst DJs United naar Dance4Life

Angel (Angelic1)
Dinsdagochtend om 8.45 uur is de single 'If I lose myself' van DJ’s United gelanceerd op alle grote radiostations. DJ Rob Stenders schakelde collega DJ's Edwin Evers, Jeroen van Inkel, Ruud de Wild, Gordon en Gerard Ekdom in om met hem de uitdaging aan te gaan om dit jaar met kerst op nummer één te staan in de hitparade. Met deze actie proberen ze en passant 'Popstars The Rivals' af te troeven die hetzelfde streven heeft.

Rob Stenders geeft op zijn website toe dat de concurrentie om de nummer één positie keihard is. 'Die 'vervelende' Rene Froger, Gerard Joling en Gordon komen óók al met een plaat voor een goed doel, de opbrengst van hun single gaat naar OrangeBabies, overigens ook onderdeel van het Aidsfonds. Gatsie, wij wilden er nog wel met de integriteitsprijs vandoor gaan. Verder is er natuurlijk Band Aid III en komen de Tokkies ook nog eens met een kerstplaat.'

Stenders wilde het project eerst Band Aids noemen, maar daar werd geen toestemming voor gegeven. De opbrengst van DJ’s United gaat naar Dance4Life, een nieuwe internationale actiecampagne die jonge mensen actief betrekt bij de aidsbestrijding door te dansen.

Stenders

Stenders gaat zingen voor het goede doel.