'Clown Bassie heeft vrouw bezwangerd'

De website Showbiznewz.nl schrijft dat Clown Bassie vader gaat worden. Een 31-jarige vrouw uit het Noord-Hollandse Heerhugowaard beweert van bil te zijn gegaan met de 73-jarige Bas van Toor en dat de clown daarbij raak heeft geschoten.

Volgens Sandra K. was ze intiem met Bassie nadat hij had opgetreden in haar woonplaats, nu zo'n 8 maanden geleden. Zij eist dat zodra het kind geboren is er een vaderschapstest wordt gedaan. Hiermee kan zij alimentatie gaan eisen voor haar kind. De echtgenoot van de 31-jarige vrouw heeft inmiddels een echtscheiding aangevraagd.

Opvallend is dat Bassie columns schrijft voor de site die het nieuws nu openbaart. In eerste instantie zei Bas van Toor dat hij de vrouw zijdelings kent, maar absoluut niet de vader van haar aanstaande kind kan zijn. Maar na de eerste confrontatie met dit verhaal is hij al dagen niet meer bereikbaar voor verder commentaar. Ook zijn management is niet bereikbaar voor commentaar.

Sandra K. zegt dat ze na de bevalling een rechtszaak zal aanspannen tegen Van Toor waarin zij een vaderschapstest wil afdwingen.

Was alles van Bassie?

 

Met dank aan laforest voor de submit.