Lee Towers woedend op GeenStijl

Lee Towers is woedend op website GeenStijl. Dat heeft SBS Shownieuws zojuist gemeld.

Leen Huizer, zoals de zanger in het echt heet, is diep geschokt door een column die eergisteren op de site van onze concullega's is geplaatst. Vooral de zinnen "...het verhaal over Leen en hoe hij Rinus Verstegen, een verdienstelijke zanger die net iets meer bereik had dan Leen zelf, van een bouwkraan afduwde. Invalide voor het leven. Tot zijn nek verlamd" doen de Rotterdammer veel pijn. 

Ook de zin "... begon Leen weer te lullen hoe hij ooit negentig mensen uit een brandend huis redde" is bij Leen in het verkeerde keelschat geschoten. Volgens hem zet de columnist hem onterecht neer als een huichelaar. Volgens Huizer zijn het allemaal leugens. "Dat iemand mijn muziek niet kan waarderen, oké. Maar hiermee gaan ze te ver", aldus de zanger.

Schrijver van de column is Nico Dijkshoorn, die in de oertijd van FOK! furore maakte met zijn hilarische columns naar aanleiding van de eerste serie Big Brother. Dijkshoorn, die destijds op FOK! bekend stond onder de nickname Doordevil, werd uit dank beloond met het tagje 'FOK!member'. Enkele jaren geleden keerde hij echter FOK! de rug toe, om aan de slag te gaan bij weblog GeenStijl.

Lee Towers is overigens niet de eerste BN'er die een appeltje heeft te schillen met Dijkshoorn. Enkele jaren geleden schold Patty Brard hem al de huid vol in een restaurant. Dijkshoorn wist er toen weinig tegen in te brengen.


Hopelijk komt Leen Nico ook gauw een keer tegen