Uitslag Feyenoord - VVV-Venlo

Feyenoord heeft het eerder gestaakte duel met VVV-Venlo probleemloos gewonnen. De Rotterdammers wonnen met met 4-1 en staan nu zeven punten achter op leider PSV.

Na een klein half uur kwam Feyenoord op voorsprong dankzij een doelpunt van Tonny Vilhena. De Feyenoord schoot raak uit een moeilijke hoek. Niet lang daarna was het opnieuw raak voor Feyenoord. Vanuit een afgeslagen corner wist Robin van Persie alweer zijn zevende goal in de eredivisie te maken.

Na rust ging Feyenoord rustig verder. In de 55ste minuut maakte Sam Larsson de 3-0 en niet lang daarna deed VVV via Tino-Sven Susic iets terug. Met een kwartier voor tijd maakte Larsson de 4-1 en was de wedstrijd definitief beslist. Voor de Zweedse aanvaller was het alweer zijn derde doelpunt in twee wedstrijden voor Feyenoord.

Door de 4-1 zege staat Feyenoord stevig op de derde plaats. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst heeft nu een voorsprong van negen punten op Heracles Almelo. VVV staat op de achtste plaats.

Jeremiah St. Juste(l) in duel met Jay Roy Grot(r). (PRO SHOTS/Kay Int Veen)