Details van Rainbow Six Siege 'Operation Grim Sky' onthuld

Alle details van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 'Operation Grim Sky' zijn zojuist onthuld op de Six Major Paris, Europa’s grootste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege esports-toernooi. Operation Grim Sky is in september beschikbaar.

Operation Grim Sky introduceert de nieuwe aanvaller Maverick en verdediger Clash, samen met de compleet herontworpen map Hereford Base. Deze map wordt de eerste volledige map rework van Rainbow Six Siege. Year 3 Season 3 voegt daarnaast een aantal game-changing elementen toe, waaronder een nieuwe hard-breaching methode, een eerste verdediger uitgerust met een schild, aanpassingen aan verkeerde uitlijning van de wapenvizieren en aanpassingen aan Operator Idle Pick. 

Het teamlid Clash is opmerkelijk vanwege haar Crowd Control Electro (CCE) Shield, dat tasers gebruikt om nabije vijanden te vertragen en te verwonden, pushes te ontmoedigen en terugtrekken aan te moedigen. Maverick snijdt met zijn Suri Torch-gadget, een krachtige snijbrander, door oppervlakken heen op een bijna onhoorbaar niveau, wat tevens werkt op versterkte muren.

De testserver voor Operation Grim Sky gaat op 20 augustus live op pc. De testserver geeft spelers de mogelijkheid om de aankomende gameplayvernieuwingen alvast te testen. Spelers worden vervolgens uitgenodigd om de problemen die ze ondervinden op het R6 Fix-platform in te dienen, zodat deze opgelost kunnen worden voor de volledige release van Operation Grim Sky in september.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Je kunt in ons toernooiverslag over onze afslachting in deze uitbreiding lezen.