Olympique Marseille sluit komst Balotelli uit

Het is onwaarschijnlijk dat Olympique Marseille de nieuwe club wordt van Mario Balotelli. De club is namelijk niet op zoek naar een nieuwe spits.

Patrick Vieira heeft bevestigd dat het "onwaarschijnlijk" is dat Balotelli bij OGC Nice blijft, nadat hij zijn wens om na twee jaar bij de club te vertrekken heeft uitgesproken. De 28-jarige Italiaan ontbrak afgelopen weekend in de selectie van Nice voor hun openingswedstrijd in de Ligue 1.

Een overgang naar Marseille werd geopperd, maar dat lijkt niet realistisch te zijn. "Jij praat erover, wij doen het in het bijzonder niet bij de club. De prioriteit is geen spits", vertelt trainer Rudi Garcia op een persconferentie. "Ik ben heel blij dat Valère Germain goed begonnen is."

"Kostas Mitroglou kende een zeer goede voorbereiding toen hij afgelopen zomer op 31 augustus aankwam met een spierblessure. In het afgelopen seizoen had hij de beste verhouding van gemaakte Europese doelpunten en speeltijd, of bijna. Ik ben tevreden met deze twee, er is geen reden om op zoek te gaan naar anderen."