Zoet koestert PSV-contract: "Ik moet ieder weekend spelen"

Jeroen Zoet had deze zomer voor een buitenlands avontuur kunnen kiezen, maar hij besloot bij PSV te blijven. De club gaf hem een nieuw contract.

De 27-jarige keeper is daardoor tot medio 2021 verbonden aan de landskampioen. "Ik heb een mooi nieuw contract getekend, zeker. Ik heb opties overwogen, maar heb voor mezelf de overweging gemaakt dat ik ieder weekend moet spelen. Ik vind mezelf te goed om ergens heen te gaan waar ik niet zou spelen", vertelt Zoet aan de NOS.

Champions League-voetbal speelde ook mee in zijn beslissing. "Maar vooral het gevoel dat goed moet zijn. Het gaat om het totaalplaatje en ik koester wat ik hier heb. PSV heeft er alles aan gedaan om een aantal andere jongens binnen de club te houden. We weten wat het is om kampioen te worden, dat gevoel willen we overbrengen naar iedereen."

PSV, dat vorig weekend met een 4-0 zege op FC Utrecht aan de competitie begon, gaat zaterdagavond op bezoek bij Fortuna Sittard. Dinsdag is de eerste play-off in de Champions League, uit tegen BATE Borisov. Acht dagen later volgt de return in Eindhoven.