Poepetende autolikker jaar de cel in voor stalken

Sleiyde Christopher Patrick Allen is een beetje raar, dat mogen we vermoedelijk toch wel stellen. De 26-jarige Australiër kwam al geregeld in de problemen wegens raar gedrag richting vrouwen en nu moet hij de cel in.

Filmpjes maken waarin je een portie stront zit te kanen, we doen het natuurlijk allemaal wel eens. Maar om dit dan ook nog op te sturen naar onbekende vrouwen? Dan wordt het toch een beetje gek. Sleiyde deinst er echter niet voor terug, maar ging ook nog weer een stapje verder.

Hoewel, aan een auto likken gaat misschien wel iets minder ver dan poep eten, maar goed. Sleiyde maakte een filmpje van zijn rare gedrag en belde vervolgens de eigenares van de auto om zijn zonde op te biechten. De vrouw Facebookte hem en vond nog een filmpje waarin hij een andere auto likte.

Sleiyd werd voor de rechter gesleept en die vond het nu wel even welletjes met de stalkerijen. De mafkees mag een jaar lang de tralies van zijn cel likken, hoewel hij in november een eerste kans op vervroegde vrijlating krijgt. "Hij weet dat het raar gedrag is", aldus advocate Bettina Webb, die er nog aan toe kon voegen dat haar cliënt na zijn vrijlating een bezoekje gaat brengen aan een psycholoog, wellicht geen overbodige luxe.