Gratis bier als NFL-team Cleveland eindelijk wint

Zin in gratis bier? Ga dan naar het Amerikaanse Cleveland, want daar kun je op 9 september in de loop van de middag mogelijk een gratis biertje scoren...mits de american footballers van de Cleveland Browns een wedstrijd winnen in de NFL.

We willen niet al te negatief doen, maar de Browns zijn eigenlijk gewoon rotslecht. Vorig jaar verloren ze al hun zestien wedstrijden - het tweede team ooit wat dat voor elkaar kreeg - en in 2016 eindigden ze met een 1-15 record ook niet veel beter.

Sinds 24 december 2016 hebben de Browns dus niet meer gewonnen en bierbrouwer en NFL-sponsor Budweiser springt daar nu op in: in Cleveland worden 'een stuk of tien' koelkasten geplaatst, voorzien van grofweg tweehonderd blikjes Bud Light en een van slimme technologie voorzien slot.

Zodra de Brown eindelijk gewonnen hebben wordt er een signaal verstuurd, waardoor de koelkasten geopend worden en iedereen die in de buurt is gratis bier kan pakken. Waar de koelkasten precies geplaatst worden is nog niet duidelijk, dat zal tijdens de opening van het Browns-seizoen op 9 september bekend worden.