CL: BATE neemt voorsprong op Qarabağ, Slavia Praag en Dynamo spelen gelijk

Ajax speelde 2-2 in België tegen Standard Luik. Naast deze wedstrijd waren er nog zes andere duels in de derde voorronde van de Champions League.

De kans dat PSV in de play-offs van de Champions League BATE Borisov treft, is weer wat groter geworden. De kampioen van Wit-Rusland won in Azerbeidzjan met 0-1 van Qarabag. Stanislau Drahun maakte het enige doelpunt. Komende dinsdag is de return in Wit-Rusland.

Als Ajax over twee duels weet af te rekenen met Standard Luik, speelt het in de play-offs tegen Slavia Praag of Dynamo Kiev. Het eerste duel tussen die twee clubs in Praag eindigde in 1-1. Benjamin Verbic bracht de bezoekende ploeg uit Oekraïne in de 82ste minuut op voorsprong, maar diep in blessuretijd benutte Josef Husbauer een strafschop namens de thuisclub.