MLB: Dodgers, Rangers en Red Sox halen hard uit, twee homeruns Gregorius

De donderdagavond in de Major League Baseball heeft een aantal stevige uitslagen opgeleverd. We beginnen in Boston, waar de Red Sox het opnamen tegen de New York Yankees.

De Yankees begonnen uitstekend: Didi Gregorius bracht in de eerste inning gelijk drie runs op het bord met een homerun. Het werd zelfs nog 0-4, maar in de vierde inning sloegen de Red Sox snoeihard toe. De thuisploeg scoorde maar liefst acht runs en ging zo op weg naar de 15-7 zege, ondanks nog een homerun van Gregorius later in het duel.

De Texas Rangers speelden thuis tegen de Baltimore Orioles en bij de thuisploeg was Jurickson Profar lekker op dreef. In de eerste inning sloeg hij een 3-run homerun, in de tweede inning - waarin de Rangers zeven runs scoorden - voegde de Nederlands international er met een single nog een run aan toe. De Rangers wonnen uiteindelijk met 17-8.

Er is echter altijd baas boven baas: de Los Angeles Dodgers maakten met 21-5 gehakt met de Milwaukee Brewers, de nieuwe ploeg van Jonathan Schoop. Cody Bellinger sloeg de Dodgers in de derde inning met een grand slam - een homerun met de honken vol - al naar een 6-1 voorsprong, Joc Pederson en Yasiel Puig voegden er twee homeruns aan toe. Negen runs in de zevende inning deden de Brewers definitief de das om.

Uitslagen MLB donderdag
Tampa Bay Rays - Los Angeles Angels 4-2
St.Louis Cardinals - Colorado Rockies 3-2
Chicago White Sox - Kansas City Royals 6-4
Philadelphia Phillies - Miami Marlins 5-2
Washington Nationals - Cincinnati Reds 10-4
Boston Red Sox - New York Yankees 15-7
New York Mets - Atlanta Braves 2-4
Chicago Cubs - San Diego Padres 1-6
Texas Rangers - Baltimore Orioles 17-8
Los Angeles Dodgers - Milwaukee Brewers 21-5
Arizona Diamondbacks - San Francisco Giants 1-8
Seattle Mariners - Toronto Blue Jays 3-7

Zeven homeruns voor de Dodgers (Bron: YouTube)