FOK! Wat een weer: meer van hetzelfde

Welkom! 

Ja, Monique heeft me even héél lief aangekeken, dus hier ben ik dan weer.  

Maar om heel eerlijk te zijn, het wordt steeds moeilijker om nog iets te bedenken komende tijd. Ik kan het rustig samenvatten in droog, vrij zonnig en zomers warm. De maxima lopen de eerste dagen nog iets op. Vandaag en morgen wordt het zeker in het binnenland weer boven de 30 graden, tot 33 aan toe. Aan zee is het met 27 graden iets koeler en daar kan de zeewind opsteken. Dus daar is het wel zo prettig. In en tijdens het weekend wordt het overal iets koeler, maar ja, ik denk dat veel mensen dat wel prettig vinden. Het wordt dan tussen de 22 en 27 graden.

Een enorm hittekanon wordt momenteel in stelling gebracht boven Spanje en Portugal waar het vanaf het weekend een paar dagen 45 tot 50 graden kan worden! Een deel van deze hitte lijkt ook onze kant op te komen. Na het iets koelere intermezzo worden vanaf maandag of dinsdag ook bij ons weer maxima van 30 tot 34 verwacht en misschien nog wel iets hoger. Daarover komen we later wel te spreken. Wat wel zeker is dat er absoluut geen buien komen. 

Vanavond ben ik niet te verleiden denk ik, of er moet iets geks gebeuren.  

Groetjes!  

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Skyline van Vlissingen (Foto: Interpretatie)
De skyline van Vlissingen. Vanaf de boot genomen. (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!