Destiny 2: Forsaken krijgt Legendary Edition

Bungie, High Moon Studios en Activision onthullen dat de Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection vanaf 4 september verkrijgbaar is en vanaf nu beschikbaar is als pre-order.

Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection geeft toegang tot alle content en updates van Destiny 2 in één pakket, verkrijgbaar voor PlayStation 4, de Xbox One en pc. De pc-versie is exclusief beschikbaar via Battle.net, Blizzard Entertainments online-gamingplatform.

De Legendary Collection bestaat uit: Destiny 2, Destiny 2: Expansion I: Curse of Osiris, Destiny 2: Expansion II: Warmind en Destiny 2: Forsaken. Bij de lancering bevat de Legendary Collection ook een character-boost die spelers de optie geeft om direct in het nieuwste avontuur, Forsaken, te duiken. Wie direct Destiny 2 en de huidige uitbreidingen wil spelen, kan na pre-purchase van de digitale Legendary Collection meteen beginnen aan die content.

Spelers die de Legendary Collection pre-orderen, ontvangen digitale bonussen. ‘Cayde’s Exotic Stash pre-order bonus’ bevat een wapenornament voor zijn handkanon Ace of Spades, Cayde's schip, een emote in het exotische revolverheldenthema en shaders van Cayde om elk stuk pantser met zijn kleuren te versieren.

In Forsaken nemen spelers het recht in eigen handen door wraak te nemen op hun gevallen mentor, de Hunter Vanguard Cayde-6. In de loop van dit avontuur krijgen spelers de mogelijkheid om nieuwe gebieden te verkennen, nieuwe vaardigheden te ontgrendelen, nieuwe wapens te verdienen en verloren Awoken-geheimen te ontdekken.