'Lewandowski wil gesprek met Bayern-coach'

Robert Lewandowski lijkt nog steeds te mikken op een vertrek bij Bayern München. De Poolse spits wil een gesprek met trainer Niko Kovac.

Dat meldt Sky Deutschland. Lewandowski wil met Kovac over zijn toekomst praten als Bayern terug is uit de Verenigde Staten. De nieuwe coach van de Rekordmeister wil echter dat Lewandowski komend seizoen een belangrijke rol gaat spelen en dus lijkt Bayern niet te gaan meewerken aan een vertrek.

Ook Marca beweert dat Lewandowski nog steeds naar Real Madrid wil, al zullen de Madrilenen hem niet ten koste van alles willen halen. Ondertussen blijft de clubleiding van Bayern München benadrukken dat Lewy niet te koop is. De 29-jarige aanvaller werd vorig seizoen met 29 goals topscorer van de Bundesliga.

Mocht Robert Lewandowski in München blijven, dan gaat hij daar aan zijn vijfde seizoen beginnen. Tot nu toe wist hij liefst 151 keer te scoren in 195 officiële wedstrijden, waarvan 106 treffers in 126 duels in de Bundesliga. Zijn contract in de Allianz Arena loopt in juni 2021 af.