Penisloze man aangeklaagd wegens aanranding met 'onbekend voorwerp'

Het zal je gebeuren: je hebt als vrouw 2,5 jaar lang een relatie gehad en achteraf kom je er zomaar achter dat de betreffende man helemaal geen penis heeft. Best vreemd, zeker als je je realiseert dat je gedurende de relatie toch echt seks hebt gehad.

Het is het geval voor een vriendin van de Schot Carlos Delacruz, 35 jaren jong, die deze week voor de rechtbank moest verschijnen. Hij is door zijn ex-vriendin aangeklaagd wegens aanranding, want hij penetreerde haar - net als een latere vriendin - met een 'onbekend voorwerp'.

Het verhaal voor beide vrouwen is grofweg hetzelfde: de seks deed extreem veel pijn, waardoor het niet vaak gebeurde, beide dames hadden last van vaginale schimmel en in beide gevallen weigerde Delacruz zichzelf naakt te laten zien. De seks vond dan ook plaats in het donker.

Delacruz gaf toe dat hij beide vrouwen met een onbekend object gepenetreerd heeft, zonder hun goedkeuring. "De verdachte had een relatie met een van de vrouwen van mei 2013 tot januari 2016 en ze hadden in mei 2013 voor het eerst seks", aldus de aanklaagster.

"Ze geloofde dat ze werd gepenetreerd door zijn penis. De verdachte heeft geen penis", gaat ze verder. "Op een bepaald moment draaide de verdachte zijn rug naar haar toe en hoorde ze een condoomverpakking. De verdachte draaide zich om en penetreerde haar."

De aanklaagster vertelt verder dat meneer Delacruz tijdens de seks altijd het onderste deel van zijn piemel in zijn hand bleef houden. Zijn vriendin mocht hem alleen met kleding aan aanraken, want hij was naar eigen zeggen bijzonder onzeker over zijn lichaam - enigszins begrijpelijk.

"Gedurende de relatie twijfelde de vrouw er niet over dat haar vriend een penis had", zegt de aanklaagster. Een tweede vrouw, met wie Delacruz negen maanden een relatie had, maakte nagenoeg hetzelfde mee: pijn, donker, aanraken met kleren aan en het hele gebeuren.

In mei 2017 ging het stel uit elkaar en een maand later kwam de vrouw achter het geheim van Delacruz, waarna ze naar de politie stapte. Tijdens zijn hechtenis werd de man medisch onderzocht en hij bleek inderdaad geen penis te hebben.

In september hoort Delacruz zijn vonnis, maar ondertussen is hij wel voor onbepaalde tijd op de lijst met zedendelinquenten geplaatst.