Pirelli wil dat Inter voor Messi gaat

Cristiano Ronaldo is de nieuwe sterspeler van Juventus en Internazionale moet de nieuwe werkgever worden van Lionel Messi.

Hoofdsponsor Pirelli wil onderzoeken of Messi naar Milaan kan worden gehaald. Dat zou dan over een jaar moeten gebeuren. Marco Tronchetti Provera, algemeen directeur van Pirelli, doet in gesprek met Tuttosport een oproep aan de Suning Holding Group, de eigenaar van Internazionale.

"Ik hoop dat Suning, zodra Financial Fair Play dit toestaat, een geweldige aankoop kan doen. Messi? Hoe kan je nee zeggen tegen Messi?" aldus Provera. Pirelli is echter niet van plan om mee te betalen aan het salaris van Messi, zoals dat wel gebeurt bij Fiat en de transfer van Ronaldo naar Juventus.

Lionel Messi speelt al zijn hele carrière bij Barcelona en de kans lijkt erg klein dat hij ooit voor een andere club in Europa zal voetballen. De 31-jarige Argentijn heeft wel eens gezegd dat hij zijn loopbaan wil afsluiten bij Newell's Old Boys, de club waar hij in de jeugd begon. Messi's contract in Camp Nou loopt in 2021 af.