Ellebogenwerk van Talim in SoulCalibur VI

Bandai Namco laat weten dat Talim ook in SoulCalibur VI haar opwachting maakt. Dat doet ze met haar kenmerkende twee elleboogzwaarden en haar 'wind dance'-vechtstijl. Afkomstig uit een afgelegen dorp in Zuidoost-Azië, en als de enige dochter van de dorps-sjamaan werd Talim grootgebracht als de laatste priesteres van de wind.

Door deze rol leerde Talim de wegen van de ceremoniële winddans en groeide op met de twee voorouderlijke elleboogzwaarden die werden gebruikt voor dit dans. De zwaarden hebben de namen Syi Sarika en Loka Luha. Talims enorme beheersing van deze wapens en controle over de wind zelf zorgde er voor dat ze kon blijven vechten tot ver na haar jonge jaren.

Ze bracht haar hele leven op het eiland door, tot de dag dat een vreemdeling in Talim's stad aankwam die een scherf van Soul Edge zelf droeg. Talim kon het gevaar ervan voelen, alleen al van deze kleine scherf, en zwoer de wereld te beschermen door het terug te brengen naar waar het thuishoorde - zelfs als dit betekende dat ze haar dorp en familie achter zich moest laten.

SoulCalibur VI komt 19 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One en alleen digitaal op pc.