Matuidi over mogelijke komst Ronaldo: "Het zou geweldig zijn voor Juventus en voor de spelers"

Blaise Matuidi juicht de komst van Cristiano Ronaldo bij Juventus toe, maar de middenvelder focust zich momenteel op het WK.

De toekomst van Ronaldo bij Real Madrid is onzeker sinds de 3-1 zege op Liverpool in de finale van de Champions League in mei. De Portugees sprak over zijn dienstverband in de verleden tijd toen hij zei: "We zullen in de toekomst praten. Het was echt heel mooi om voor Real Madrid te spelen. Ik zal in de komende dagen een reactie geven."

De speculatie wakkerde deze week aan nadat Juventus bezig zou zijn met het voorbereiden van een bod van 120 miljoen euro. De 33-jarige aanvaller zou een salaris van dertig miljoen euro per jaar krijgen.

In aanloop naar de kwartfinalewedstrijd van Frankrijk op het WK tegen Uruguay vrijdag, werd Matuidi op een persconferentie gevraagd naar de mogelijke komst van Ronaldo: "Ik ga niet liegen, het zou gewoon fanastisch zijn. Het zou geweldig zijn om een van de beste spelers ter wereld bij Juventus te hebben, bij dezelfde club als waar ik speel."

"Het zou geweldig zijn voor de club en voor de spelers. Maar vandaag ben ik een speler van het Franse nationale team en we hebben wel wat anders aan ons hoofd, nietwaar?"