Panic Button zou graag Wolfenstein: The New Order naar Switch brengen

Met Wolfenstein II: The New Colossus snel in aantocht voor Nintendo’s hybride console, heeft Panic Button aangegeven ook graag de eerste game van de soft reboot naar de Switch te brengen.

Adam Creighton, de directeur van Panic Button, is wel te porren voor een port van Wolfenstein: The New Order, inclusief Old Blood. Tenslotte krijgen Switch-eigenaren met Wolfenstein II: The New Colossus maar het halve verhaal. De beslissing hierover ligt echter bij Bethesda, de ontwikkelaar van de game. “Het is aan hen en Nintendo om te beslissen wat werkt voor het platform. Ik denk dat het interessant is om te kijken hoe The New Colossus wordt ontvangen en wat Bethesda daarna doet,” aldus Creighton in een interview met Gamespot.

Op de vraag of een port van de game niet al in de maak is, antwoordt hij ontkennend. “Niet op dit moment. Niet dat ik weet, maar misschien dat Bethesda andere plannen heeft. Wij bij Panic Button zijn in ieder geval overal voor in.”

Of de Switch de gehele Wolfenstein-ervaring gaat krijgen is dus nog afwachten. Eerder deze maand heeft Creighton wel al laten vallen dat ze binnenkort weer een port van een grote game gaan onthullen voor de Switch. Wolfenstein II: The New Colossus is vanaf morgen 29 juni verkrijgbaar voor Nintendo's console.

Wolfenstein II: The New Colossus cover art