FOK! Wat een weer: opklaringen in de middag

De dag begint met tamelijk veel bewolking en er valt plaatselijk lichte regen of een lichte regenbui. In het zuidoosten is het aanvankelijk nog droog. In de loop van de middag klaart het vooral in het westen mogelijk wat op, maar landinwaarts is lokaal nog steeds een lichte bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C aan zee en 20°C in het oosten. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is meest matig, aan zee af en toe vrij krachtig en in de avond mogelijk krachtig.

Komende nacht wordt de bewolking geleidelijk dikker. Het blijft echter op de meeste plaatsen nog droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuid tot zuidwest.

Maandagochtend is het bewolkt en kan er enige tijd wat lichte regen of motregen vallen. Later in de middag trekken van het westen uit opklaringen het land binnen en wordt het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 21°C. Er staat een matige zuidwestelijke wind. (Bron: KNMI)

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 7/3

Nederland
 

qltel was bij fort de Hel bij Willemstad (Brabant, red) (Foto: qltel)
qltel was bij fort de Hel bij Willemstad (Brabant, red) (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!