PSV en Heerenveen bakkeleien ook over Lammers

De moeizame onderhandelingen tussen PSV en sc Heerenveen gaan niet alleen over Denzel Dumfries. Ook een transfer van Sam Lammers wordt besproken.

De aanvaller van (Jong) PSV zou op de radar van Heerenveen zijn verschenen terwijl de Eindhovenaren de rechtsback van de Friezen graag over willen nemen. Over beide deals zijn de partijen het verre van eens. In het geval van Dumfries gaat het over de transfersom en bij Lammers is het PSV wat wil verhuren, terwijl Heerenveen graag een permanente deal sluit, aldus het Eindhovens Dagblad.

Lammers is met dertig treffers topscorer aller tijden voor Jong PSV en heeft ook al wat wedstrijden meegespeeld in het eerste elftal van Phillip Cocu. Voor een vaste plek bij de selectie is het echter nog te vroeg, dus willen de Eindhovenaren hem graag verhuren. Volgens het regionale dagblad zijn daarvoor meerdere geïnteresseerde partijen, waaronder VVV-Venlo. Heerenveen toont ook interesse, maar zij willen de spits alleen maar hebben als ze hem definitief kunnen vastleggen.

Een combideal lijkt dan de meest voor de hand liggende optie, maar volgens het Eindhovens Dagblad valt het nog te bezien of het tot een akkoord komt. In dat geval zal Heerenveen met minder geld voor Dumfries genoegen moeten nemen als zij Lammers willen contracteren. Indien ze hem alleen maar huren, kunnen ze wel het volle pond vragen voor de rechtsback die in beeld is om Santiago Arias te vervangen, als hij naar Juventus of een andere geïnteresseerde partij trekt.