Zombie-Mario in gamebestanden Super Mario Odyssey

De bestanden van een game doorpluizen levert vaak leuke en interessante vondsten op. Zo heeft YouTuber Mizumi een aantal ongebruikte kostuums gevonden in de gamebestanden van Super Mario Odyssey.

Naast een racepak inclusief helm en een rokkostuum inclusief dirigentenpruik, zijn er ook opvallendere pakjes en hoeden gevonden. Mario als kerstman, bijvoorbeeld. Of als zombie, waarbij Cappy als een bijl uit Mario’s hoofd steekt. Ook opvallend is de 8 bit-pet, waarbij de goedgemutste loodgieter verandert in een 3d-versie van zijn oudere zelf. Alleen lijken zijn gewrichten wat stijfjes in dit kostuum.

Eerder heeft Mizumi al de kostuums van de verschillende Broodals ontdekt in de gamebestanden van Super Mario Odyssey. Het kostuum van Topper is onlangs ontgrendeld voor iedereen die de game heeft uitgespeeld. Dus wie weet dat we ooit nog eens met een bijlwerpende zombie-Mario de levels kunnen doorkruisen. Leuk voor Halloween. Alle ontdekte en vooralsnog ongebruikte kostuums zie je in onderstaande video. Vanaf 08:00 ongeveer komen de opvallendste voorbij.