"Overwatch anniversary-event keert terug op 22 mei"

Het anniversary-event voor Overwatch, waarbij de lancering van de game gevierd wordt, komt terug op 22 mei. Althans, als we het Brazilliaanse Twitter-account van Overwatch moeten geloven. Tevens is ook al de eerste skin gelekt voor Junkrat.

Volgens de tweet (die al snel offline werd gehaald door Blizzard) krijgt Junkrat een piratenskin, die goed zou passen bij de legendary piratenskin van zijn partner-in-crime Roadhog. Ook álle brawls en skins keren terug van de voorgaande events tijdens de anniversary. Je zou dus de skins van Halloween Terror, Winter Wonderland, Uprising, Retribution, de Summer Games en Chinees nieuwjaar moeten kunnen krijgen en kopen, en ook de brawls kunnen spelen die tijdens die events beschikbaar zijn.

De datum ligt dicht bij het anniversary event van vorig jaar, maar is nu één dag eerder. Vorig jaar verraste Blizzard nog met drie gloednieuwe arena maps tijdens het event, dus wellicht krijgen spelers nog meer dan alleen nieuwe skins. Verwacht wordt dat Blizzard deze week nog de details naar buiten brengt.

"Overwatch anniversary-event keert terug op 22 mei"