Fotomodus God of War gereleased

Het was een van de eerste dingen die Sony Santa Monica beloofde bij de release van God of War, en nu kunnen fans van de succesvolle game naar hartelust kiekjes maken van Kratos, Atreus en de wonderschone omgevingen. De eerder aangekondigde photo mode is vanaf nu beschikbaar.

Een fotomodus is bijna niet meer weg te denken uit moderne games. Die van God of War voelt dan ook vertrouwd aan. Je kunt spelen met verschillende opties, zoals field of view, depth of view en focal length. Uiteraard kun je ook aan de slag met verschillende filters en kaders. Wil je alleen een kiekje van de omgeving, dan maak je alle personages onzichtbaar. En het belangrijkste: er zijn verschillende gezichtsuitdrukkingen waar je uit kunt kiezen voor zowel Kratos als Atreus. Een geamuseerde Kratos met een twinkeling in zijn ogen? Jazeker!

Het enige wat je hoeft te doen om je fotografische lusten te botvieren, is patch 1.20 downloaden. Zorg dat je PlayStation verbonden is met internet, start de game op en er verschijnt vanzelf een melding dat de update klaarstaat. Om vast wat inspiratie op te kunnen doen en de mogelijkheden te laten zien van de fotomodus, heeft Sony Santa Monica een aantal voorbeeldfoto’s vrijgegeven. Je checkt ze hieronder.

god of war fotomodus photo mode 1
god of war fotomodus photo mode 2
god of war fotomodus photo mode 3god of war fotomodus photo mode 5