Pepita maakt kutkunst met kutbloed: #FreeBleeding voor gevorderden

Afgelopen week vertelden we je al over ene mevrouw Verstappen, die zich graag heerlijk insmeert met haar menstruatiebloed en het graag lekker langs de binnenkant van haar dijen laat lopen tijdens een wandelingetje door het stadspark, ook bekend als #FreeBleeding. Dat werd meteen gevolgd door de satirische mannelijke variant daarop: het #FreeCumming.

Er blijken echter meer knettergekkies rond te lopen. Zo is er Pepita Aarts (22). Pepita Aarts studeert aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en is zo'n alternatief type dat ze graag haar menstruatiebloed opvangt en er geweldige kunstwerkjes van schildert. Volgens Pepita is dat helemaal niet vies, waarschijnlijk omdat ze geen benul heeft van de mogelijke gevaren van bloed.

Pepita deed haar inspiratie op toen ze een jaar geleden wakker werd en ze ongesteld was geworden. De vlek die ze toen zag deed haar denken aan een rorschachtest, mogelijk vanuit eigen ervaring omdat het een psychologische test is die gebruikt wordt om te kijken hoe het mentaal met je gaat. 

Overigens voelt Pepita zich, hoe kan het ook anders, feminist. Haar klasgenoten zijn naar Pepita toe verdeeld. De een vindt het wanstaltig, de ander geweldig. Hoewel je zou kunnen vermoeden dat achter haar rug om vrijwel iedereen het wanstaltig en onhygiënisch zal vinden.

Voorbeelden van Pepita's kutkunst vind je hier