MLB: Torres slaat Yankees naar winst, Cardinals winnen diep in de nacht

De honkballers van de New York Yankees hebben de zoveelste zege van het seizoen bij kunnen schrijven. Thuis tegen de Cleveland Indians kwam de ploeg van Didi Gregorius op een 0-4 achterstand, maar het werd in de laatste twee innings omgedraaid. De Yankees wonnen zo ook het derde en laatste duel van de serie tegen de Indians, die ze in juli weer tegenover zich zullen zien.

Dankzij een single van Brett Gardner en een double van Aaron Judge kwamen de Yankees terug tot 3-4, waarna Neil Walker in de negende inning Aaron Hicks over de thuisplaat sloeg: 4-4. Vervolgens kwam Gleyber Torres aan slag en de 21-jarige Venezolaan sloeg een homerun, met Walker en Giancarlo Stanton op de honken: 7-4 en een walk-off 3-run homerun, waardoor het duel gespeeld was.

In St Louis stonden de Cardinals tegenover de Chicago Cubs en dat werd een lange zit. Onder meer door regenonderbrekingen duurde het duel sowieso al lang, maar doordat het na negen innings 2-2 stond moesten er ook nog extra innings gespeeld worden. Pas in de veertiende inning werd er gescoord: Javier Baez ramde de bal de tribunes in, 2-3 Cubs. 

Daar leek het bij te blijven, zeker nadat twee slagmensen van de Cardinals uitgegooid werden. Dexter Fowler kwam aan slag, kreeg twee strikes te verwerken...en sloeg daarna, met Harrison Bader op het eerste honk, de winnende homerun: 4-3 Cardinals, tegen een uur of één 's nachts. 

Uitslagen MLB zondag
New York Yankees - Cleveland Indians 7-4
New York Mets - Colorado Rockies 2-3
Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays 1-2
Atlanta Braves - San Francisco Giants 3-4
Washington Nationals - Philadelphia Phillies 5-4
Chicago White Sox - Minnesota Twins 3-5
Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates 0-9
Kansas City Royals - Detroit Tigers 4-2
Texas Rangers - Boston Red Sox 1-6
Oakland Athletics - Baltimore Orioles 2-1
Arizona Diamondbacks - Houston Astros 3-1
Cincinnati Reds - Miami Marlins 5-8
San Diego Padres - Los Angeles Dodgers 3-0
Seattle Mariners - Los Angeles Angels 2-8
St.Louis Cardinals - Chicago Cubs 4-3

Yankees - Indians (Bron: YouTube)

Walk-off homer voor Fowler (Bron: YouTube)