Makelaar doet klanten seizoenskaart FC Twente cadeau

Wil je komend seizoen voor niets naar de thuiswedstrijden van FC Twente? Ga dan bij makelaar Robert Pullen in het Twentse Markelo langs. Als je via hem de aan- of verkoop van je huis regelt, dan doet de beste man er een seizoenskaart voor de Tukkers gratis en voor niets bij.

Pullen is al jaren een vaste bezoeker van de Grolsch Veste en doet dat samen met zijn zoon. Hij is vooral bang, dat mensen thuisblijven nu de ploeg in de Jupiler League moet spelen. Volgens Pullen is een snelle rentree in de Eredivisie alleen haalbaar met een vol stadion. "Ik ben bang dat mensen wegblijven bij bijvoorbeeld wedstrijden tegen Telstar, dat moeten we stoppen", zegt hij tegen RTV Oost.

De achterban van FC Twente staat als trouw te boek, maar de makelaar verwacht toch een terugloop. Pullen: "Ik verwacht dat er straks 15.000 man zit, dat is te weinig. Ik hoop echt op zo'n 20.000 bezoekers op de tribunes te zien komend seizoen."

Pullen hoopt met zijn initiatief andere bedrijven te inspireren. Zo kunnen winkels, volgens hem, iedere duizenste bezoeker een gratis seizoenskaart geven. "We moeten met z’n allen één jaar door de zure appel heen bijten."