Politie zoekt getuigen dodelijke botsing Oirschot

Twee automobilisten kwamen woensdagochtend 2 mei 2018 om het leven toen zij frontaal op elkaar botsten op de Oude Grintweg in Oirschot. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren en is  op zoek naar getuigen die  kunnen helpen.

In de vroege ochtend ontstond rond 5.20 uur een aanrijding tussen een witte Ford Fiësta en een rode Opel Astra op de Oirschotse Oude Grintweg. De beide voertuigen botsten frontaal op elkaar. De 45-jarige Poolse bestuurster van de Opel Astra overleed direct ter plaatse. De 56-jarige automobilist uit Boxtel raakte zwaargewond. Een traumahelikopter was aanwezig voor medische assistentie. De man uit Boxtel werd door de hulpverleners op de Oude Grintweg gereanimeerd. Dit mocht helaas niet meer baten. Ook hij overleed aan de gevolgen van het ongeluk.

De politie is op zoek naar mensen die de rode Opel Astra uit de richting van Oirschot misschien eerder over de Oude Grintweg hebben zien rijden, of getuigen die de witte Ford Fiësta vanuit de richting van Boxtel over deze weg zagen rijden voor de aanrijding. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of 080-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Politie zoekt getuigen dodelijke botsing Oirschot (Foto: Stockfoto politie.nl)
Politie zoekt getuigen dodelijke botsing Oirschot (Foto: Stockfoto politie.nl)