Patty Brard is dik

Patty Brard is al achttien kilo afgevallen, maar nog lang niet tevreden. De presentatrice wil nog meer afvallen, vertelde ze in RTL Boulevard.

"Eerst behoorde ik tot de categorie morbide obesitas", zei Patty, die onlangs een maagverkleining onderging. "Nu ben ik gewoon dik. Maar dat vind ik toch leuker klinken dan morbide obesitas. Ik wil naar de categorie volslank."

Patty, die van het woord 'morbide obesitas' af wil, omdat "het toch net is of je al in die urn staat", voelt zich stukken vrouwelijker. "Antoine krijgt eindelijk ook een beetje mooie vrouw", zei ze over haar echtgenoot, architect Antoine van de Vijver. "We stonden allebei op de weegschaal en voor het eerst sinds jaren weeg ik minder dan hij. Weet je wat dat met je vrouwelijkheid doet?!"

Hoewel ze dolgelukkig is met haar nieuwe lijf, wil Patty niet dat haar verhaal "een soort van promotie" wordt voor een maagverkleining. "Er zitten zoveel downsides aan een gastric bypass. Begrijp dat het pas begint als je dit laat doen, dan begint je hele nieuwe leefstijl", waarschuwt ze. "Eigenlijk mag je helemaal geen fuck meer."

Patty Brard: ik ben nu gewoon dik
Patty Brard: ik ben nu gewoon dik (Foto: BuzzE)