Chelsea zoekt contact met Napoli-trainer Sarri

In de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft Chelsea hun oog laten vallen op SSC Napoli-trainer Maurizio Sarri, zo weet Goal.

Het is de verwachting dat Antonio Conte aan het einde van het seizoen gaat vertrekken bij the Blues. De zaakwaarnemer van Sarri werd onlangs gespot in Londen, hoewel Sarri een ontsnappingsclausule van acht miljoen euro heeft en Napoli zijn contract graag zou willen verlengen.

Oud-Barcelona-trainer Luis Enrique is een andere kandidaat voor de positie van manager bij Chelsea, waar de club tegelijkertijd een vervanger zoekt voor de voormalige technisch directeur Michael Emenalo, die in november naar AS Monaco vertrok. Voormalig Chelsea-speler Juliano Belletti is een naam die wordt overwogen voor de positie.

Conte heeft herhaaldelijk ontkend dat hij Chelsea gaat verlaten, maar er wordt nog altijd aangenomen dat de Italiaan bezig is met zijn laatste maanden bij de club. De Italiaanse voetbal zou inmiddels al geprobeerd hebben om hem te strikken als bondscoach, nadat hij na het EK 2016 die positie verruilde voor the Blues.