NHL: Dodelijk effectieve Jets overrompelen Predators

De ijshockeyers van de Winnipeg Jets hebben de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de play-offs gewonnen. Op bezoek bij de Nashville Predators in de Bridgestone Arena in Nashville was de Canadese ploeg vooral dodelijk effectief.

In de eerste periode vuurden de Predators maar liefst twintig schoten af op het Jets-doel, maar Connor Hellebuyck hield alles tegen. Brandon Tanev was namens de Jets verantwoordelijk voor één van de slechts vier doelpogingen, maar die ging er wel in: 0-1.

Met twaalf schoten waren de Jets in de tweede periode wat aanvallender bezig en dat leverde goals op van Paul Stastny en Mark Scheifele, terwijl de Predators nul van hun nog eens zestien schoten om konden zetten in een goal.

In de derde periode was daar al vroeg Kevin Fiala die de thuisploeg dan eindelijk op het scorebord zette, maar de aanval bleef verder verre van effectief en in de slotseconden kon Scheifele de laatste goal in een leeg doel tikken. De uiteindelijke schotverhouding was 48-19 voor Nashville, maar de Jets wonnen met 1-4.

Predators - Jets (Bron: YouTube)