Kim noemt vreemdgaan Tristan 'fucked up'

Kim Kardashian heeft voor het eerst gereageerd op de affaire die Tristan Thompson had vlak voordat zijn vriendin Khloé Kardashian beviel. In The Ellen DeGeneres Show noemt ze de hele situatie "fucked up".

"Ik weet niet eens hoe ik het moet beschrijven", zegt Kim over de kwestie met haar zus. "We zijn er voor Khloé. Ze is zo sterk en ze doet enorm haar best. Het is echt heel verdrietig."

Kim wil er verder niet al te veel woorden aan vuilmaken, zo sprak ze af met haar broer Rob. "Ik wil niet te negatief praten omdat er een kind bij betrokken is en ooit krijgt zij dit te zien. Maar het is echt verschrikkelijk."

Khloé beviel eerder deze maand van dochter True. Haar vriend, Tristan Thompson, werd een week eerder met een andere vrouw gezien. De basketballer werd gespot in New York met Lani Blair, met wie hij de hele avond en nacht op stap was. De twee keerden samen terug naar zijn hotel, waar Blair pas de volgende ochtend weer vertrok. Tristan was ondanks de relatiecrisis waarin hij en Khloé verkeren, wel bij de bevalling aanwezig.

Kim noemt vreemdgaan Tristan 'fucked up'
Kim noemt vreemdgaan Tristan 'fucked up' (Foto: BuzzE)