Blokken slaan met Thanos in Lego Marvel Super Heroes 2

Eerder berichtten we al over de release van het Marvel Avengers: Infinity War-karakter- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2. Nu is de release dan daar en heeft Warner Bros. Interactive een launchtrailer gemaakt.

In het extra level ben je Thanos, een van de superschurken van het Marvel-universum. De Mad Titan en de Children of Thanos zijn Attilan binnengevallen om de strijd aan te gaan met Black Bolt en de Inhumans. Werkend als een team, moet de groep zich door verschillende niveaus van Attilan zien te werken voordat zij de kans krijgen om tot de troon van Black Bolt door te stoten.

De nieuwe vrij te spelen personages Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0 en Groot zoals in Avengers: Infinity War worden toegevoegd aan de selectie van meer dan 200 superhelden en superschurken van de originele game.

Het DLC-pakket, verkrijgbaar voor € 2,99, voegt een level en personages uit de stripverhalen toe, ter gelegenheid van de nieuwe film van Marvel Studios Avengers: Infinity War, die vanaf 27 april in de bioscopen te zien is.