NBA: Pacers nemen leiding tegen Cavaliers, Bucks en Wizards slaan terug

De basketballers van de Indiana Pacers hebben in de play-offs van de NBA de leiding genomen tegen de Cleveland Cavaliers van LeBron James. Het werd een spannende wedstrijd in het Bankers Life Fieldhouse in Indianapolis, waar de Pacers net stand wisten te houden.

Aanvankelijk waren de Cavaliers duidelijk de betere ploeg en halverwege hadden ze zelfs bijna twintig punten voorsprong. In het derde kwart nam Bojan Bogdanovic zijn Pacers echter aan de hand en werd het gat flink verkleind, waarna de thuisploeg in het vierde kwart het heft in handen nam. De Cavs kwamen in de buurt, maar de Pacers hielden nog net stand: 92-90, goed voor 2-1 in de best-of-7-serie.

De Washington Wizards sloegen in eigen huis tegen de Toronto Raptors toe in het tweede en derde kwart. Het leverde een voorsprong en uiteindelijk een 122-103 zege op, waardoor de Wizards de achterstand verkleind hebben: 1-2. Dat geldt ook voor de Milwaukee Bucks, die thuis uit de startblokken schoten tegen de Boston Celtics en vervolgens nauwelijks meer in de problemen kwamen: 116-92.

De fraaie comeback van de Pacers (Bron: YouTube)