Iniesta baalt van mogelijk definitief afscheid van Champions League

Barcelona werd dinsdag verrassend uitgeschakeld in de Champions League en voor Andrés Iniesta kwam de klap van AS Roma extra hard aan.

De Spanjaard heeft namelijk wellicht de allerlaatste Champions League-wedstrijd uit zijn carrière gespeeld. Iniesta's contract in Camp Nou loopt na dit seizoen af en dus is het nog maar de vraag of hij na de zomer nog voor Barcelona speelt. Hij werd dit seizoen al gelinkt aan een overstap naar China.

Iniesta gaf na afloop toe dat dit mogelijk zijn afscheid van het miljoenenbal was. "Om die reden doet het nog meer pijn. Deze uitschakeling is heel pijnlijk, want door de voorsprong die we hadden, verwachtte niemand dit", sprak de routinier tegen Marca. "Als je het slecht doet en je niet aanpast aan de wedstrijd, is dit het resultaat."

Barcelona is in La Liga nog ongeslagen en heeft de landstitel voor het grijpen. "Als je ziet wat voor seizoen we doormaken, is dit in een enorme teleurstelling. Dit is heel moeilijk te verwerken." Iniesta won met Barça vier keer de Champions League.