Afstraffing Go Ahead door Jong PSV gestaakt door noodweer

Jong PSV was dinsdagavond in de Jupiler League hard op weg naar een stevige afstraffing van Go Ahead Eagles. In Eindhoven stonden de jongelingen met 6-0 voor tegen de club uit Deventer, maar kort voor het einde moest de wedstrijd gestaakt worden.

Hevig noodweer boven het Brabantse veld zorgde al voor een kleine onderbreking, waarna het duel hervat werd. In de 85e minuut besloot scheidsrechter Sta Teuben om de boel definitief te staken. Of en wanneer de resterende minuten uitgespeeld worden is nog niet bekend.

Nikolai Laursen scoorde voor rust twee keer namens Jong PSV, Sam Lammers trof één keer doel, terwijl Joey Groenbast een eigen goal maakte. Albert Gudmundsson liet na rust twee goals optekenen, waaronder één vanaf elf meter.

Scheidsrechter Sta Teuben vindt het mooi geweest met de regen (Pro Shots/Erik Pasman)