Gomes: "Ik leef de droom die alle kinderen willen leven"

André Gomes heeft geen enkele interesse om momenteel te denken aan een vertrek bij Barcelona, ondanks vermeende interesse van Manchester United.

De Portugese middenvelder kwam in de zomer van 2016 voor 35 miljoen euro over van Valencia en kende een lastige tijd bij de Catalanen. Gomes kon niet omgaan met de druk en kritiek en ging, zoals hij zelf zij, door een hel.

Zijn persoonlijke problemen zorgden voor speculaties over een vertrek en Manchester United en AC Milan zouden interesse hebben. Gomes heeft zich echter herpakt en speelde zaterdagavond misschien wel zijn beste wedstrijd voor Barcelona in de 3-1 zege op Legánes.

In gesprek met Barça TV wordt er gevraagd naar zijn plannen voor de zomer, en hij reageert: "Op dit moment denk ik daar niet aan. Ik geniet en leef de droom die alle kinderen willen leven."

De 24-jarige middenvelder verving zaterdagavond Sergio Busquets in het hart van het middenveld. "Er is slechts één Busquets. Ik werk zo hard als ik kan zodat de trainer weet dat hij op mij kan vertrouwen."