Politie zoekt tips over gewonde met ernstig hersenletsel

De politie kreeg zondagochtend rond 02:00 uur de melding dat op de Hoogstraat in Eindhoven een gewonde man op straat was aangetroffen. De man was buiten bewustzijn en het is vooralsnog onduidelijk wat er met hem is gebeurd. De politie is  dan ook op zoek naar getuigen die daarover meer duidelijkheid kunnen verschaffen.

Toen de agenten zondagochtend op de Hoogstraat in Eindhoven aankwamen waren de ambulancemedewerkers al druk in de weer met het slachtoffer, dat ernstig hersenletsel opgelopen bleek te hebben. De 32-jarige man uit Son en Breugel is overgebracht naar het ziekenhuis en is nog altijd buiten bewustzijn. Het slachtoffer werd door voorbijgangers zwaar gewond op straat aangetroffen, op de Hoogstraat ter hoogte van de Edenstraat. Ter plekke zijn een aantal getuigen gehoord en zijn er verklaringen van hen opgenomen. Daarnaast is de situatie ter plaatse onderzocht, maar dat geeft vooralsnog geen helder beeld van hetgeen het slachtoffer is overkomen.

Er zijn tot nu toe geen concrete aanwijzingen dat de man het slachtoffer is van een aanrijding, hoewel het ook niet volledig uitgesloten kan worden. Een andere mogelijkheid is dat de man het slachtoffer van een mishandeling is geworden. Ook andere mogelijkheden worden nog door de politie onderzocht. 

Politie zoekt tips over gewonde met ernstig hersenletsel (Foto: Stockfoto politie.nl)
Politie zoekt tips over gewonde met ernstig hersenletsel (Foto: Stockfoto politie.nl)