Internazionale en AC Milan komen niet tot scoren in Milanese derby

De wedstrijd tussen AC Milan en Internazionale is onbeslist geëindigd. In het San Siro werd woensdagavond niet gescoord.

Zes punten was het verschil in aanloop naar de Derby della Madonnina. Internazionale bezette de vierde plek in de Serie A en AC Milan stond zesde. De thuisploeg kreeg de eerste goede mogelijkheid. Samir Handanovic voorkwam met een goede redding de 1-0 na een kopbal van Leonardo Bonucci.

Inter dacht voor rust op voorsprong te komen via Mauri Icardi. De Argentijn bleef rustig voor het doel van Gianluigi Donnarumma, maar de treffer vond geen doorgang. De hulp van de VAR werd ingeroepen en het bleek dat Icardi buitenspel stond en zodoende de treffer werd geannuleerd.

Na rust kreeg Icardi een uitgelezen mogelijkheid om alsnog te scoren, maar voor open doel mistte hij. Een treffer van AC Milan werd vervolgens geannuleerd. Patrick Cutrone trof doel via een omhaal, maar ook hij stond buitenspel. Gescoord werd er in het vervolg van de wedstrijd niet meer en daardoor bleef het bij 0-0.